TÜBİTAK MAM koordinasyonunda yürütülen  1002-C  isimli “Doğal Afetler Odaklı Saha Çalışması Acil Destek Programı” kapsamında hazırlanan  Eskişehir Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri ile Üniversitemizin İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı Dr. Ertan SÜLEV’in birlikte hazırlamış olduğu  “6 Şubat 2023 Kahramanmaraş Depremlerinin Hatay Saha Gözlemleri Teknik Raporu”  yayınlandı.

TÜBİTAK MAM koordinasyonunda yürütülen 1002-C isimli “Doğal Afetler Odaklı Saha Çalışması Acil Destek Programı” kapsamında hazırlanan Eskişehir Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri ile Üniversitemizin İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı Dr. Ertan SÜLEV’in birlikte hazırlamış olduğu “6 Şubat 2023 Kahramanmaraş Depremlerinin Hatay Saha Gözlemleri Teknik Raporu” yayınlandı.

Yukari