Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı

Adı Soyadı  : Doç. Dr. Mehmet BİLİM Telefon        : 0352 324 00 00 / 2251 E-posta       :  mbilim@nny.edu.

Erasmus Koordinatörleri

Fakülte Erasmus Sorumluları Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet BİLİM   Endüstri Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr.

Görev Tanımları

Dekan Görev Tanımı için tıklayınız. Bölüm Başkanı Görev Tanımı için tıklayınız. Öğretim Üyesi Görev Tanımı  için tıklayınız.

Elektrik Elektronik Mühendisliği Laboratuvarları

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü bünyesinde 14 adet laboratuvar bulunmaktadır. Bu laboratuvarların tamamı lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin kullanımına açıktır. 1.Ölçme ve Analiz Laboratuvarı 2.

İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı

Adı Soyadı  :  Dr. Öğr. Üyesi Şaban Suat ÖZSARIYILDIZ Telefon        : 0352 324 00 00 / 2152 E-posta       : ssozsariyildiz@nny.edu.

Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı

Adı Soyadı  : Doç. Dr. Gülçin CANBULUT Telefon        : 0352 324 00 00 / 2352 E-posta       : gcanbulut@nny.edu.

Programın Amacı

Programın Özellikleri

Kariyer İmkanları

Endüstri Mühendisliği eğitimi sonucunda mezunlarımız; yüksek teknolojili imalat sanayinden, banka ve sigortacılık hizmetlerine ve turizmden sağlık sektörüne kadar çok sayıda alanda çalışma imkanı bulabilmektedir.

Ders İçerikleri

Çalışma Alanları

Ders Planı

Staj Dökümanları

Endüstri Mühendisliği staj esasları için Tıklayınız. Staj Bölüm Başkanlığı Onay yazısı için Tıklayınız. Staj Başvuru Formu için Tıklayınız.

Neden Endüstri Mühendisliği ?

Günümüzde ülkeler arası rekabet ortamı, işletmeleri sürekli baskı altında tutarak ürünlerini ve üretim süreçlerini iyileştirmeye, verimlilik düzeylerini yükseltmeye zorlamaktadır.

Akademik Takvim

Akademik Kadro

Doç. Dr. Erkan KÖSE [ekose@nny.edu.tr] Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Ahmet ARIK [oaarik@nny.edu.tr] Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Orhan DENGİZ [odengiz@nny.edu.tr] Öğretim Üyesi Prof. Dr.

Dekanın Mesajı

Misyon

Misyonu: Uluslararası standartlarda fen ve mühendislik bilgilerine sahip, alanında yetkin, evrensel ve etik değerlere saygılı, bilgiyi katma değere dönüştürebilen, araştırmacı ve girişimci mühendisler yetiştirmektir.

Kalite Formları

Kalite Eğitim Değerlendirme Formu için tıklayınız. Kalite Toplantı Formu için tıklayınız. Kalite Eğitim Katılım Formu için tıklayınız.

Mühendislik Fakültesi Tarihçesi

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Üniversitemizin 23 Haziran 2009 tarih ve 5913 sayılı Kuruluş Kanunu ile Rektörlüğe bağlı olarak kurulmuş olup, ilk öğrencilerini 2011-2012 eğitim-öğretim yılında kabul etmeye başlamıştır.

İç Kontrol ve Kalite Raporu

Fakültemiz İç Kontrol ve Kalite Raporu Hazırlanmaktadır.

Dekan

Adı Soyadı  : Prof. Dr. Erkan KÖSE Telefon        : 0352 324 00 00 / 2000 E-posta       : ekose@nny.edu.tr Prof. Dr. Erkan KÖSE, Kara Harp Okulundan 1993 yılında “Lisans” derecesiyle mezun olmuştur.

Fakülte Komisyonları

KOMİSYONLAR MEZUNİYET KOMİSYONLARI BÖLÜM GÖREVLİ ÖĞRETİM ELEMANI İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Dr. Öğr.

Fakülte Yönetim Kurulu

FAKÜLTE YÖNETİM KURULU ÜYESİ UNVANI, ADI VE SOYADI GÖREVİ Prof. Dr. Erkan KÖSE Dekan Prof. Dr. Tefaruk HAKTANIR Üye Prof. Dr.

Fakülte Sekreteri

Adı Soyadı  : Selvi Kirişçi Telefon        : 0352 324 00 00 / 2001 E-posta       : mfdekanlik@nny.edu.

Fakülte Hedefleri

Personel Formları

Akademik Faaliyet Raporu

Akademik Faaliyet Raporu hazırlanma aşamasındadır.

2019-2020 Hedefler

2019-2020 Hedeflerleri hazırlanma aşamasındadır.

Yukari